Core och crosstrainer ftw

 

För att få igång hjärnan lite så körde jag en timmes intensiv träning idag! Först 30 minuter CXWORKS och sen direkt efter 30 minuter IndoorWalking. Det var första gången för mig på båda passen men det gick över förväntan. Kul var det också, så jag kommer definitivt att gå på dem fler gånger!

CX är ju ett Les Mills-pass som sätter störst fokus på core-träning, så det var massor av mage! Passar mig helt perfekt eftersom det ju är den jag mest känner att jag vill få fason på. Men det var också rygg, stabilitet och lite rumpa. Man använde sig av lösa vikter och gummiband, men allra mest jobbade man med bara kroppen.

IndoorWalking... jag som avskyr crossen. Men det här var faktiskt roligt, inte minst för att man gjorde väldigt varierad träning istället för att bara stå rätt upp och ner och trampa! Instruktören var dessutom enormt peppande (på det bra sättet, och inte sådär skrikig glättig à la 80-tal) och körde härlig träningsmusik! Behöver jag säga att svetten rann och benen blev som spaghetti?

Nästa vecka släpps de nya Les Mills-koreografierna! När jag nu har testat nästan allt som jag varit nyfiken på (kvar är Poweryoga och GRIT Strength) så ska jag försöka lägga upp ett lite mer regelbundet träningsschema. Detta för att alla muskelgrupper ska få tillräckligt regelbunden träning för att det faktiskt ska ge resultat. 
I motsats till vad en del nog tror så är vikten faktiskt irrelevant för min del. När det gäller träningen. Mina mål ligger i att bli fastare, starkare och friskare. Jag vill forma muskler så att mina armar och ben inte ser så taniga ut längre, något de gjort hela mitt liv oberoende av vad/hur jag ätit och tränat. 

Så, #gettingfit och #gettingstrong är frekventa taggar på min Insta, och det av en anledning!

 

På tal om Instagram, följande bilder är tagna med mobilen:

Lite poserande precis efter att vi klarat av passet!

 

 

Innan träning, SWEBAR för att få upp energin!

 

 

Tidigare idag: pasta med kyckling, broccoli och purjulök.
Det var månader sedan jag kokade pasta hemma senast!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback