All träning...

...är bra träning.
 
Men kvällens pass var kanske inte det mest effektiva. Inte alls faktiskt. Men vi var där åtminstone, Sara och jag, och det är det som räknas. Och något fick vi gjort.
 
20 min uppvärmning på crosstrainer, random hill level 18. 
50 squats, lite insida/utsida lår och några vändor i en abs-maskin.
Och så fick vi gjort ett litet träningsschema som ska utvecklas och modifieras en aning! 
 
Ändå nöjd.. 
 
 
 

Po de bara

 
Jag har haft den ena ursäkten efter den andra de senaste två veckorna.. främst att jag varit för trött för att träna, eftersom jag jobbar så mycket. Dålig ursäkt! Så idag, trots att jag var riktigt trött efter jobb, så tvingade jag iväg mig till gymmet. Klämde en Celsius, preppade med lite pwo - och körde ett bra pass! Mycket bättre än jag hade förväntat mig.
 
Hela kroppen blev det, kände att varenda muskel behövde vakna. Så 20 min uppvärmning på crossen, sen varvade jag hantlar, maskiner och Smith. Alla muskelgrupper. 1,5 h effektiv träning. Hua! 
 
 
 

5,1

 
Mest för min egen träningsdagboks skull: 5 km jogg idag. Gick sådär... inte jättebra och nästan en hel minut ifrån personbästa. Enligt RunKeeper. 
Jag tycks helt ha tappat mitt löpsteg (aldrig riktigt haft ett "löpsteg" - inte ett bra sådant iaf). Kändes hoppigt och väldigt ojämnt idag! Måste lägga in minst en joggingrunda i veckan för att underhålla...
 Sen kväll med Luu... Sandra.

 
Jag hade tänkt jogga en 5 km-runda idag eftersom det var helt underbart kvällsväder. Men när jag kom hem från jobb och hade ätit, så slumrade jag till i soffan. Vaknade av att Sandra skickade sms efter sms för att få mig till gymmet. Och vad ska jag säga... hon lyckades. 
Vi var där så sent som kl 22, men efter en power nap och en Celsius så var jag ganska pigg!
 
Jag hade bestämt mig för att testa den där konstiga crosstrainern igen. Pedalerna sitter i gummiliknande remmar, som man måste kämpa för att dels pressa nedåt och dels framåt. Stegen blir mycket större än på en vanlig cross och det känns som en blandning av att springa i vatten och att springa på månen (vilket jag har gjort sjukt ofta). Man blir galet andfådd så jag hoppas att den ger bra kondition!
 
Det blev 15 minuter där och sen 15 minuter på den vanliga crosstrainern, random hill level 18.
Efter det så tränade jag biceps, triceps och axlar med lösa vikter. Sen 5x30 sek olika magövningar.
 
Halv tolv var jag klar, och väldigt redo för att åka hem och duscha och äta! Imorgon är jag ledig och då ska jag unna mig en glass i sooooolen!
 
 
 

Träning deluxe

 
Majgadd. Benen har fått jobba idag! Jogg, power walk och crosstrainer... puh. 
 
Efter att ha jobbat fem timmar så cyklade jag hem och bytte om, sen joggade jag drygt 2 km bort till Sandra. Uuunderbart väder! Rätt nöjda med vårt val så tog vi sen en långpromenad ner till Västra Hamnen, en runda på strax över 8 km. Det blev en hel del snickesnack, och några korta pit stops på vägen. 
 
Vi hamnade till slut på Fitness24Seven Dammfri, wooh där ska jag träna fler gånger! Fräscht och fint, har alla maskiner och all utrustning som jag behöver, och... finfint ögongodis.
 
De hade en superkonstig moon walk variant på crosstrainers, där pedalerna satt i sega gummiremmar och där man fick kämpa för att dels trycka benen neråt och dels framåt. Knäpp och jobbig! Så jag hoppade av den och tog den vanliga crossen istället, 20 minuter. Men såhär i efterhand är jag sugen på att testa den konstiga igen.. 
 
Efter cardion så tog vi lite rygg och mage! 
 
Kan säga att mina ben och fötter är helt slut och det känns inte alltför skoj att veta att jag ska stå upp på jobb imorrn, åtta långa timmar. Men men, cash is king och jag är just nu slottets toalettstädare. 
 
 
 
 
 
 

Fokus!

 
Det var perfekt väder ikväll för en joggingrunda! ......tänkte jag medan jag cyklade till gymmet. Jag ångrade mig lite för jag blev ruskigt sugen på att jogga, men eftersom jag redan satt på cykeln så fick det bli som planerat. Och såhär i efterhand jär jag väldigt nöjd för jag presterade bättre ikväll än jag gjort på länge! Ökade lite i styrka och tränade väldigt effektivt. Ben, rumpa och mage var det som gällde idag!
 
∞ Värmde upp med 20 svettiga minuter på crossen. Random hill, level 17-20.
∞ Sen blev det benpress och "bakåt-kickar" i Smithmaskinen.
∞ Glute press-maskinen.
∞ Insida + utsida lår i en annan maskin.
∞ Pulsing wide squats.
∞ 12 x 20-30 sekunders magövningar.
 
Jag har slappat till mig alldeles på sistone, ätit massor av skit och tränat lite mindre fokuserat. Men nu är det slut med det! Märker ju att byxorna blivit lite tajta över magen haha, inte ok. Så i fortsättningen unnar jag mig bara godsaker på helgen och inte som nu när jag äter det varenda dag... 
 
Ger Smithmaskinen en kyss efter ett bra pass.
 
Benpress, 30kg + stången (18kg?)... nog borde jag klara mer!?
 

Storbröstad klyscha

 
Idag hade jag en riktigt dålig gymdag, så jag började fokusera på allt möjligt annat istället. Som till exempel den blonderade kvinnan med sillisar som hade med sig ett litet barn på ett obemannat gym, efter klockan åtta på kvällen. Det här barnet sprang runt och lekte med såväl maskiner som med lösa vikter... inte ok. Och inte en enda gång sade kvinnan till den lilla flickan. Nej, kvinnan körde på med sin träning. En träning som jag dessutom också störde mig på (eftersom jag var på det humöret idag). Squats och statiska utfall i Smithmaskinen till exempel. 
 
Anyways. Jag värmde upp med 20 minuter på crossen. Tungt och omotiverande. 
Sen biceps, triceps, axlar och rygg med vikter. Och 6 magövningar à 30 sek. 
 
Och mycket skitsnack med Sandra! Det var nog det roligaste på gymmet idag :) för rent träningsmässigt hade jag en crappy day. 
 
Ingen bild tog jag heller, och inte tränade jag rumpa idag..... men: