Igång

Riktigt bra gymdag! Ökade till och med minilite på bicepsövningarna ッ

Löpbandet:
0,2 km uppvärmning
2,5 km jogg - 10,5 km/h
0,3 km power walk
1,5 km jogg - 10,5 km/h

Armar och axlar med hantlar
Ben och rumpa i maskiner

Mage:
5 x 15 situps
2 x 10 halva fällknivar
2 x 10 liggande cykling

Sen härlig stretching, och när jag kom ut från gymmet så sken solen. Underbara dag!


Bättre än inget

Det finns inget som heter "jag har inte tid att träna". För om man inte har tid att gå till gymmet så finns det massvis med bra övningar att göra hemma! Dock använder många "inte tid" synonymt med "orkar inte", och då är det förstås svårare. Viljan måste ju finnas där...

Min vilja finns där definitivt, men vissa dagar får man locka och lura lite. Som idag. Jag hade faktiskt inte tid att gå till gymmet så det blev 10 minuters snabbträning hemma. Om inte för musklernas skull så för sinnets!

5 x 15 situps
2 x 10 halva fällknivar

50 squats


24 februari, nystart!

No excuses. Nu när förkylningen är borta så det var bara att pallra sig bort till gymmet! Jag har matats med motivation och inspiration de senaste veckorna, så det var riktigt skönt att komma igång igen.

Men jag fick känningar i knäet nästan direkt, så det fick bli ganska lugnt på löpbandet...
Märkligt, har ju inte haft ont på länge. Och ännu märkligare är att jag inte blev trött trots mitt långa uppehåll, för jag vet att jag är i riktigt dålig form. Antingen gick jag på "första-träningen"-adrenalin, eller så var det helt enkelt den sänkta hastigheten och uppdelningen som gjorde det:
 
1 km - 10,5 km/h
1 km - 10 km/h
1 km - 10 km/h
 
Jag blir alltid väldigt yr i bollen av att springa på löpband, speciellt när det står mitt emot en vit vägg så att man inte har något att fokusera blicken på! Och jag upptäckte idag att 10 var den lägsta hastigheten jag kunde springa, för när jag försökte jogga på 9 km/h blev jag så snurrig att jag höll på att springa av maskinen haha..
 
I övrigt gick jag igenom alla muskelgrupper, men med störst fokus på lår och rumpa!
 
Och självklart mage:
5 x 15 situps
2 x 10 halva fällknivar